Hård helg

I helgen blev det att festa två dagars i Reykjavik. Sååå kul! Party med mina rumskamrater och andra bifröstingar. Först for vi på en fest för en tjej härifrån bifröst som just släppt en bok om hudvårdsprodukter, och på lördagen blev det att dansa till techno. Jag och Felix ha bästa musiksmaken :) Vet inte hur jag nånsin kommer att vänja mig med tiderna islänningarna festar. Krogarna stänger 5, sen efterfest på det. Huvudvärken gör sig påmind än idag :)


Splittrade känslor

Sammi och Gosia sa till mig idag på jobbet att det är cirka 2 veckor tills jag slutar jobba på kaffehuset här i bifröst. Det är ju snart! Snart kommer jag hem, snart får jag träffa mina älskade nära och kära och snart lämnar jag Island, landet där jag varit folkbokförd i 7 månader! Splittrade känslor, här har jag fått fina vänner och finns fortfarande mer jag vill uppleva här, men det var ju inte tänkt att jag skulle fastna här :) Så ja, splittrade känslor kan man säga men som en god vän i bifröst sade "tiden läker alla sår". Hur mycket jag längtat efter hemma har jag på något sätt funnit en vardag och ett liv här som fungerar och likaså kommer det bli när jag kommer hem. Med tiden kommer jag uppskatta alla minnen ifrån Island och förhoppningsvis känna mig rofylld i Sverige. Men just nu så känns dessa splittrade känslor riktigt jobbiga!


Að þvo þvott

Idag är det (förhoppningsvis) tvättdag för mig, om det finns någon tid ledig.


Förlovningsfest

Nu kan jag skriva om vad jag sysslat me de sista veckorna. Jag har hjälpt en god vän från Ungern, att fria till sin isländska flickvän. När han frågade mig om jag kunde hjälpa till blev jag så rörd! Vilket uppdrag :) Utan hennes vetskap har vi åkt till Reykjavik, köpt en svart ringbox och satt en stor rosa blomma på. Fixat en enorm bukett. Köpt dekoration för mig att pryda deras rum med när de kommit tillbaka från festen där allt utspelade sig. Så min modig vän Daniel, gick fram på scen inför 80 pers, berättade en vacker historia om hur de träffades och bad henne komma upp på sen, där han gick ner på knä och friade till en totalt ovetandes Eva. Folk grät runt omkring och de blev så lyckat! :')


Wohoo!

Hittade mig en tröja idag som jag letat efter i 2 år. Enda tröjan kvar... I min storlek... På rea! Vilken lyckodag! Myser nu i min adidaströja med svenska färger :)


Reykjavik imorgon

Ska fara och fixa ryggen imorgon i Reykjavik, äta lunch med en vän och sedan hämta upp saker för en överraskning som ska ske inom ett par dagar. Kan inte skriva någonting om det nu men efter helgen ;) På kvällen blir det isländskakurs! Taggad tjej! För övrigt haft jag haft en superbra kväll.. Har fått så fina vänner här på island! Ett samtal med en god vän när jag känner mig nere pga hemlängtan gav mig massor med ny energi :) goða nótt


Hemlängtan <3

Ikväll har jag skypeat med mamma och pappa, plus att jag ringde och prata med farmor och med syster över Skype till deras telefoner! Saknar alla så mycket ikväll så var skönt att prata med dem. Stackars syster är sjuk, men hon feberyrade fram en konversation om när hon ska komma hit. Det ska bli SÅ kul !!


RSS 2.0